SzakMázz
2021. október 19. írta: Suli Újság

SzakMázz

Kedves Pestújhelyis diákok!

 SzakMÁzz Budapest

A mai napon (2021.10.19.) ellátogattunk a Budapesti Olimpiai Központ BOK "C" csarnok SzakMázz rendezvényére. Aki nem tudná ez a rendezvény évente kerül megrendezésre. Általában a 7-8. évfolyamosok látogatnak el ide nagy ritkán a 6. évfolyam is. A rendezvényre különböző középiskolákból érkező diákok mutatják be az általános iskolás gyerekeknek, hogy mit lehet tanulni, mivel foglalkoznak majd a diákok, ha abba az iskolában fognak tovább tanulni. Ezzel is segítséget nyújtanak a pályaválasztásban.
Sajnos fényképek nem készültek, sem diáktól sem tanártól nem kaptunk, de ezt leszámítva gazdag élménnyekkel távoztunk a csarnokból. Akár ti is kommentben leírhatjátok, melyik állomás tetszett nektek a legjobban!
Én szinte mindent megnéztem és kipróbáltam. Mivel elektronikával és informatikával foglalkozó suliba szeretnék jelentkezni, én ezeket az állomásokat kerestem leginkább. Felvonult a tűzoltóság, ajándék fejében teszteket lehetett kitölteni. A rendőrség állomásán egy beöltözött rendőrt gyepálhattak a jelentkezők. A cukrász standon főztek és lehetett kóstolót kérni.

A könyvkötészet ágon füzeteket készíthettek maguknak a gyerekek. 

A vegyipari standon szivárványos vegyületet készíthettünk egy kémcsőben.

 

Szerkesztette: Papp Dominik / 7.a osztályos DÖK elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://suliujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr3916728098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása